4 Tanda Kekasih Anda Selingkuh

Artikel Lainnya » 4 Tanda Kekasih Anda Selingkuh

Selingkuh menjadi permasalahan yang banyak ditakuti oleh pasangan kekasih. Hubungan yang telah lama dijalani pun rosak akibat salah satu atau bahkan keduanya selingkuh. Pada dasarnya, selingkuh merupakan cara seseorang mengatasi rasa bosan yang terjadi pada sebuah hubungan. Namun, jika itu dilakukan berterusan, justeru aka membuat hubungan yang sudah dijalin terlebih dahulu menjadi rosak dan timbullah perpisahan.

Lalu, apakah lelaki sahaja yang boleh selingkuh? Tentu tidak, pada zaman sekarang, perempuan pun lagi banyak melakukan perselingkuhan. Baik yang memang dikehendaki maupun tidak, perselingkuhan boleh berlaku pada bila-bila saja, pada lelaki mahupun wanita. Terlebih lagi jika perlakuan seorang lelaki tidak baik terhadap kekasihnya.

Oleh kerana itu, baik-baiklah semasa menjalin hubungan. Saling mengerti menjadi kunci sebuah hubungan selalu bahagia. Selain itu pula, kena saling percaya dan jaga kepercayaan, terlebih jika menjalani hubungan jarak jauh. Jika sudah sukar untuk saling memahami dan saling percaya, tentu sukar pula untuk menjaga suatu hubungan agar sentiasa bahagia.

Lalu, macam mana boleh tahu jika kekasih curang? Nah, jika kekasih Anda sudah nampak berubah perangainya, boleh jadi dia mula bosan dengan hubungan yang dijalaninya bersama Anda. Yang lebih parah lagi, boleh jadi dia tergoda oleh perempuan atau lelaki lain. Namun, apa sahaja yang boleh dilihat jika seseorang mula selingkuh? Di sini Anda boleh mengetahui tanda-tanda kekasih yang sedang selingkuh:

  1. Sudah nampak tidak jujur. Jika biasanya yang dia cakapkan itu selalu jujur, tentu Anda boleh membezakan semasa dia berbohong. Nah, itulah yang perlu Anda perhatikan betul-betul.
  2. Sering membatalkan janji. Membatalkan janji boleh berlaku bila-bila, terlebih lagi jika ada sesuatu yang benar-benar penting. Akan tetapi jika dilakukan berterusan, Anda patut berwaspada kerana ada kemungkinan pasangan Anda curang.
  3. Mula ditutup pada Anda. Bersikap terbuka sudah layaknya terjadi dalam sebuah hubungan, akan tetapi jika sudah mula menyembunyikan telefon bimbit semasa berjumpa, mengangkat telefon secara sembunyi-sembunyi, boleh jadi kekasih Anda menyembunyikan perselingkuhannya.
  4. Menjauhi Anda. Menjauhi bukan bererti menghilang tiba-tiba, boleh saja kekasih Anda tidak memberi khabar dalam beberapa hari, tidak membalas mesej Anda, atau mulai menunjukkan sikap-sikap yang tidak biasa. Jika pasal ini sudah berlaku, besar kemungkinan kekasih Anda curang dan ingin meninggalkan Anda.

 

Itu tadi tanda-tanda kekasih Anda curang. Apakah salah satunya ada yang sudah terjadi pada Anda sendiri? atau bahkan memang kekasih Anda memang selingkuh dan Anda sudah mengetahuinya? Tidak payah bimbang, di sini Anda boleh sekaligus mendapatkan penyelesaian untuk mengembalikan kekasih Anda yang curang, dan mendapatkan kembali cinta kekasih Anda, dan membuat kekasih Anda mengakhiri hubungan selingkuhnya.

Bagaimana pula boleh buat kekasih saya menamatkan hubungan gelap bersama orang lain? Boleh, mudah dengan Minyak Pemutus Cinta. Macam namanya, Minyak Pemutus Cinta diperuntukkan memutuskan hubungan yang tak ingin diteruskan macam hubungan selingkuh. Anda yang ingin kekasih Anda kembali mencintai Anda, boleh menggunakan Minyak Pemutus Cinta sebagai langkah ikhtiar.

Minyak pemutus Cinta bekerja dengan mengirimkan tenaga yang membuat kekasih Anda berhasrat ingin menamatkan perselingkuhannya, kemudian kembali pada Anda. Minyak Pemutus Cinta terbukti ampuh mewujudkan kembali kebahagiaan yang hilang akibat curang. Untuk itu, Anda patut menggunakan Minyak Pemutus Cinta sebagai ikhtiar menjaga keutuhan rumahtangga, atau hubungan percintaan Anda.

Anda boleh pula menggunakan Minyak Pemutus Cinta untuk menamatkan hubungan Anda sendiri dengan hubungan intim Anda, atau kekasih Anda yang memang tidak dapat diteruskan kerana beberapa perkara. Menggunakan Minyak Pemutus Cinta banyak aman, selain itu sudah banyak terbukti pula memberikan hasil yang diinginkan banyak orang.

Jangan bilang tidak mungkin jika belum menggunakan dan membuktikan sendiri manfaat Minyak Pemutus Cinta untuk hubungan Anda. Jom, guna dan dapatkanlah hidup lebih bahagia sekarang juga.

 

Tagged in : tanda kekasih curang, tanda-tanda kekasih selingkuh, tanda-tanda suami main kayu tiga, cara tamatkan selingkuh, tamatkan istri main kayu tiga, bagaimana buat kekasih senantiasa setia, cara putuskan cinta seseorang, buat kekasih lagi setia, bagaimana untuk tahu kekasih selingkuh, aku selingkuh

Pakar Aura & Percintaan
Pemesanan
CS I: Susan

Call/SMS:
0813 7576 3726

BBM:
D12EA3D5
E-mail:
deviaura45@gmail.com
CS II: Andra

Call/SMS:
0896 6173 5171

BBM:
5F351097
E-mail:
deviaura45@gmail.com
Konsultasi
DEVI AURA

Call/SMS/WA:
0857 0237 4674

BBM:
5F520EF4
E-mail:
deviaura45@gmail.com
Jam Kerja
Senin - Sabtu
Pukul: 08.00 - 16.00 WIB

(Diluar jam kerja hanya melayani sms, whatsapp, dan BBM)