6 Tips Rahsia Untuk Lelaki dan Wanita Sebelum Berkahwin

Artikel Lainnya » 6 Tips Rahsia Untuk Lelaki dan Wanita Sebelum Berkahwin

6 Tips Rahsia Untuk Lelaki dan Wanita Sebelum Berkahwin

Berkahwin menjadi keperluan sebahagian besar manusia, baik lelaki mahupun wanita. Akan tetapi, berkahwin bukanlah perkara remeh yang tidak perlu pemikiran dan pertimbangan yang panjang. Banyak dijumpai kes perceraian dalam perkahwinan. hal ini tentu bukan menjadi keinginan seorang yang sudah berkahwin.

Terjadinya perceraian dalam perkahwinan tentu saja kerana timbul masalah-masalah yang mendasarinya, baik masalah kecil atau masalah besar. masalah-masalah itu menjadi lagi parah apabila tidak ada komunikasi yang baik dari pasangan suami isteri.

Tidak adanya masa atau keinginan untuk memperbaiki keadaan rumahtangga menjadi sebab sukarnya menjalin komunikasi yang baik dengan suami atau isteri. Untuk itu, jika ada masalah sekecil apapun, segerakanlah bercakap mengenainya agar boleh selesai dengan baik tanpa menimbulkan pertengkaran atau masalah yang lagi besar.

Lalu, bolehkah mencegah terjadinya masalah-masalah dalam perkahwinan? Bagaimana pula cara agar perkahwinan boleh selalu harmonis dan bahagia? Anda boleh menggunakan cara-cara ini sebelum berkahwin sehingga, anda boleh mempunyai kehidupan perkahwinan yang bahagia dan penuh cinta:

 

  • Jalinlah komunikasi yang baik. Macam yang telah disebutkan, kurangnya komunikasi menyebabkan beberapa masalah tidak dapat diselesaikan. Untuk itu, jangan lupa memberi khabar walaupun anda sedang sibuk bekerja, atau berada jauh dari kekasih anda.

  • Kenalilah pasangan anda dengan baik. Mengenali siapa yang akan menjadi suami atau isteri anda bukanlah sekadar mengenali dirinya dari nama, atau asalnya sahaja. Akan tetapi anda perlu mengetahui bagaimana sifat asalnya, watak, dan tidak lupa pula, cara dia menghadapi satu masalah. Mengapa perkara ini begitu penting? Tentu saja, kerana kehidupan perkahwinan akan menuntut suami dan isteri untuk bisa menjalani hari-hari bersama, menyelesaikan masalah pun bersama-sama. Jadi, kenalilah dahulu siapa yang menjadi kekasih Anda masa sekarang ini.

  • Buatlah perjanjian di antara kalian. Beberapa perjanjian bertulis bahkan diperlukan dalam perkahwinan. Hal ini mencegah terjadinya hal-hal yang tidak diingini. Perjanjian bertulis boleh anda bincangkan sebelum merancang perkahwinan.

  • Pahamilah watak masing-masing. Memahami karakter pasangan tentu saja baru boleh dilakukan setelah anda mengenal betul bagaimana karakter dan sifat pasangan anda. Memahami apa yang disukai dan tidak disukainya bisa menjadi salah satu kunci kebahagiaan perkahwinan. Anda pun boleh melakukannya sedari sekarang.

  • Jangan memaksakan kehendak. Menjadi egois merupakan penyebab dari banyak masalah perkahwinan. Perkahwinan pada hakikatnya adalah saling mengerti dan menerima. Akan tetapi, jika keegoan ada pada satu atau bahkan keduanya, tentu akan sukar mendapatkan kehidupan perkahwinan yang baik.

  • Tidak lupa melakukan ikhtiar dengan doa dan minyak nyatu sarimbit, agar kehidupan pernikahan senantiasa bahagia dan pasangan boleh selalu setia.

Beberapa pasal di atas merupakan cara ampuh untuk boleh dapatkan kebahagiaan dalam rumahtangga. Perkara di atas boleh anda lakukan sebagai persiapan perkahwinan, di samping persiapan-persiapan yang lain. Jika anda sudah siap menikah, jangan lupa bahawa anda pun kena siap pula dengan segala risiko dan konsekuensinya. Akan tetapi, semua itu boleh anda kurangkan dengan melakukan tips-tips di atas, dan menggunakan Minyak Nyatu Sarimbit.

Minyak Nyatu Sarimbit merupakan barangan yang perlu anda miliki sebelum berkahwin. Untuk apa pula Minyak Nyatu Sarimbit? Minyak Nyatu Sarimbit merupakan satu cara yang boleh membantu anda mencapai kehidupan perkahwinan yang bahagia. Devi Aura, pakar aura dan cinta terbilang, paham betul bahawa lagi banyak persoalan pasal rumahtangga yang terjadi pada masa sekarang ini. Oleh sebab itu, Devi Aura mencipta penyelesaian yang ampuh, lagi mudah, dan aman untuk digunakan, iaitu Minyak Nyatu Sarimbit.

Dengan tenaga yang telah dimasukkan ke dalam Minyak Nyatu Sarimbit, lepas guna Minyak Nyatu Sarimbit, Anda boleh mengunci kesetiaan suami atau isteri, mengembalikan kesetiaan suami yang selingkuh, dan boleh jaga keharmonian rumahtangga. Kenapa boleh aman? Sebab Minyak Nyatu Sarimbit guna pengasihan putih sahaja, tidak ada pula yang patut dirisaukan. Nah, tak payah penasaran pula, Anda cukup guna segera Minyak Nyatu Sarimbit dan buktikan dahsyatnya Minyak Nyatu Sarimbit bagi kebahgiaan untuk perkahwinan Anda.

Tagged in : cara menjaga perkahwinan, cara agar perkahwinan berkekalan, membuat pasangan jadi setia, cara tuk cegah suami selingkuh, cara tuk buat istri setia, cara cegah isteri selingkuh, persiapan sebelum kahwin, cara agar bahagia dalam perkahwinan, cara jaga perkahwinan agar tak selingkuh

 

 

 

Pakar Aura & Percintaan
Pemesanan
CS I: Susan

Call/SMS:
0813 7576 3726

BBM:
D12EA3D5
E-mail:
deviaura45@gmail.com
CS II: Andra

Call/SMS:
0896 6173 5171

BBM:
5F351097
E-mail:
deviaura45@gmail.com
Konsultasi
DEVI AURA

Call/SMS/WA:
0857 0237 4674

BBM:
5F520EF4
E-mail:
deviaura45@gmail.com
Jam Kerja
Senin - Sabtu
Pukul: 08.00 - 16.00 WIB

(Diluar jam kerja hanya melayani sms, whatsapp, dan BBM)